Superr Girll


Love You Like A Love Song By Selena Gomez Lyrics, Music Videos, Translations - Hip Lyrics
Friday, 18 November 2011 | 19:46 | 0 Words
Love You Like A Love Song By Selena Gomez Lyrics, Music Videos, Translations - Hip Lyrics
Rebecca Black - Person Of Interest - Official Music Video
| 05:25 | 0 Words
best gila lagu ni.. muah..$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$___________$$$$$$_________ ___$$
$$_________$$$$$$$$$$_______ ___$$
$$__________________________ ___$$
$$__________________________ ___$$
$$______$$$$$_______$$$$$___ ___$$
$$____$$$$$$$$$___$$$$$$$$$_ ___$$
$$___$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$ ___$$
$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$
$$__$$$$ i Mi$$ you baby$$$$$$$_ __$$
$$______$$$$$$$$$$$$$$$$$___ ___$$
$$________$$$$$$$$$$$$$_____ ___$$
$$__________$$$$$$$$$_______ ___$$
$$___________$$$$$$$________ ___$$
$$____________$$$$$_________ ___$$
$$_____________$$$__________ ___$$
$$______________$___________ ___$$
$$__________________________ ___$$
$$__________________________ ___$$
$$___$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$ __
| 05:15 | 0 Words
<div style="position: fixed; bottom: 0px; right: 2px;"><br /><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="160" height="600" title="grab this widget @ widgetindex.blogspot" src="https://5711191398266097816-a-1802744773732722657-s-sites.googlegroups.com/site/widgetindex9/love3.swf" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" quality="high"></embed></div>
| 05:13 | 0 Words
bottom
Thursday, 17 November 2011 | 00:58 | 0 Words
                                          comelnya kucing ni masuk dalam poket .
| 00:56 | 0 Words
                                                  Penatnya main taman .tengokla kat gambar kat atas. best!main nyorok2 .susahla hahhahah
Wednesday, 16 November 2011 | 23:07 | 0 Words
cuba cari itu perkataan ape dah comment di sini
Ambil duit RM100
| 03:28 | 1 Words
            mak aku paksa aku gi sekolah agama....malasla nak gi ,bukanya belajar pun main batu seremban ...So boring .....hmmmm...lepas balik mak kita gi ambil duit RM100...aduh! dahla kena tunggu lama .ish boringla.aku nak balik! pukul 6:30 .lama tu.. pukul 5:15 dah balik sekolah agama balik kul 6:30.huiih..tak pe la tu dapat RM100 .boleh beli buku latihan ,beg,pencil & banyak lagi.
Main Basikal
Tuesday, 15 November 2011 | 03:21 | 0 Words
 hai! petang tadi,kita main  basikal ngan ainun .kita pusing satu kuarters .lepastu,gi main batu seremban ngan  my geng. pukul 6:56 kita balik kat rumah .sorry la sikit je malas nak tulis banyak2
Panjat POkok !!!!!!!
| 01:22 | 0 Words

saya gi balik kampung kul 3:00 am.ngantuk gile....pukul 6:35 a.m ...kita sembahyang kat Pagoh.kitanya kampung kat Johor bahru..pagi baru sampai.ayah kite ajak kita panjat pokok mula2 rasa gayat .tapi kelamaan saya dah saudara jadi aktivi kami panjat pokok.. best ...kita balik hari isnin...tak sekolah pun sampai hari selasa.rasa rindu kat kampung rasa nak panjat pokok lagi...                                                                                                          
| 01:11 | 0 Words
                                          comel tak? rindula kat someone......
Dapat masuk Blog!!!!!
| 00:26 | 0 Words
petang tadi, kita gi rumah kawan kita.kita tengok dia bukak blog dia .jadikan kita pun nak bukak juga  BLOG! hahaha siapa  nk berkenalan pun boleh kat facebook .my name is Ellysha Diana .gambar coco girl.

| -New-