Superr Girll


Saturday, 31 March 2012 | 20:05 | 0 Words





Peace Yo ^_^


Asyik Cite pasal cinta je...keh3
hari ni pun cinta pasal saya ni..

Dah lama dah awk  x online...kalau online malu2 pula
pela kan..aduyai..susahla nak  pikir type entry ni..

huhuhuh..
Aduh.. Sakit Perut..Perlukan Tandas..







Friday, 30 March 2012 | 03:14 | 0 Words


No ID
No Entry

No Tuition
No Exam

No Exam
No Gred

No Grade 
No Graduation

No  Graduation
No Job

No Job 
No Future


Thursday, 29 March 2012 | 03:51 | 0 Words


Peace Yo ^_^


Hari ni nak letak gambar saya dan kawan2

Di Taman bersama kawan2 =




Saya Di tengah bersama Kamilia dan Naveena..



Tiga Geng Kwn..








Di rumah =









Ok tu je lah.. Ade Banyak lagi tapi nanti la dulu 











Wednesday, 28 March 2012 | 04:06 | 0 Words



PEREMPUAN tu bukan TISU untuk kau , dah sedap lap hingus then buang -.- PEREMPUAN tu bukan BAJU untuk kau , setiap minggu nak tukar yang baru . PEREMPUAN tu bukan PATUNG untuk kau , dah couple buat bodoh je . PEREMPUAN tu bukan KELAB GIGOLO untuk kau , dah puas main blah . PEREMPUAN tu bukan ROKOK untuk kau , dah hisap then habis pijak . PEREMPUAN tu bukan TV untuk kau , hanya sekadar untuk hiburkan kau . #Fikrkan sejenak ye . MAK kita pun PEREMPUAN jugak ♥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LELAKI tu bukan TISU untuk kau , dah sedap lap hingus then buang -.- LELAKI tu bukan BAJU untuk kau , setiap minggu nak tukar yang baru . LELAKI tu bukan PATUNG untuk kau , dah couple buat bodoh je . LELAKI tu bukan KELAB GIGOLO untuk kau , dah puas main blah . LELAKI tu bukan ROKOK untuk kau , dah hisap then habis pijak . LELAKI tu bukan TV untuk kau , hanya sekadar untuk hiburkan kau . #Fikrkan sejenak ye . BAPAK kita pun LELAKI jugak ♥


| 03:13 | 0 Words


                                                                                                Hi semua =D






LELAKI SEJATI
| 03:11 | 0 Words


Peacee Yo(!) ^_^v






Satu hari , ada seorang gadis sedang berbual-bual dengan ibunya dan bertanya bagaimana memilih lelaki sejati ?

Ibunya menjawab , naaakkkk .....


Lelaki sejati bukanlah dilihat dari suaranya yang lantang ,
Tetapi dari kelembutannya mengatakan kebenaran ..

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari jumlah sahabat disekelilingnya , 
Tetapi dari sikap bersahabatnya pada generasi muda bangsa ..

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari bagaimana dia dihormati di tempat bekerja , 
Tetapi dari bagaimana dia dihormati di rumah ..

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari kerasnya pukulan , 
Tetapi dari sikap bijaknya memahami persoalan ..

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari dadanya yang bidang , 
Tetapi dari hati yang ada dibalik tu ...

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari banyaknya wanita yang memuja , 
Tetapi komitmentnya terhadap wanita yang dicintainya ..

Lelaki sejati bukanlah dilihat dari kerasnya membaca kitab suci , 
Tetapi dari konsistennya dia menjalankan apa yang ia baca ...


"So , Janganlah sampai Salah Memilih Ya" . muehehe   ♥
  
Monday, 26 March 2012 | 02:47 | 0 Words


Peace Yo ^_^




Thanks ..


Sunday, 25 March 2012 | 03:02 | 0 Words


 Take A Picture.. Katcha!!



| 01:27 | 0 Words

| 01:12 | 0 Words










| 01:04 | 0 Words


 ni kawan lagi satu punya >> http://veenagurgle.blogspot.com/

| 01:02 | 0 Words



 kawan sayanya blog cantik ..  http://sayaanakazmi.blogspot.com/

 Mood : tengah dengar lagu (bosan)


Saturday, 24 March 2012 | 21:40 | 0 Words



Aku tengah pening ni.. Si kawan aku tu Weena tu buat aku pening..

Wei jangan gangu aku!!!!!!!!



| 20:53 | 0 Words




Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam
pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg
diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero
filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang
diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan
tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok
saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus... penuh
kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus
menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya
tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya
ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas
perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang
begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to
cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan
ni? 

| 19:37 | 0 Words


Peace Yo ^-^ 

ELLYSHA






-Past- | -New-